Team

et team van AB & P Vaassen begeleidt u op een persoonlijke en ongedwongen wijze.

Onze makelaardij staat garant voor deskundige advisering en inzicht in de huizenmarkt.

Makelaars:

René Vaassen

René Vaassen, oprichter van AB & P Vaassen Makelaardij kan zich beroepen op een jarenlange ervaring in de onroerend goed wereld. Na het volgen van zijn HBO-studie met afstudeerrichting makelaardij onroerend goed is hij na een aantal jaren werkervaring door de rechtbank op 14 februari 1985 beëdigd “toenmalig” jongste makelaar/taxateur o.z. Na een aantal jaren leiding te hebben gegeven op een makelaarskantoor in Midden Limburg was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 1994 heeft hij AB & P Vaassen Makelaardij opgericht. De letters AB & P duiden op de specialisten van ons bedrijf Agrarisch – Bedrijven & Particulieren Makelaardij.

In 2016 heeft René Vaassen het REV (Recognised European Valuer) certificaat behaald.Een mijlpaal op het hoogste platform taxatie Bedrijfsonroerend goed in heel Europa!

De taken van René Vaassen bestaan voornamelijk uit de begeleiding van opdrachtgevers bij de aan- en verkoop, huur- en verhuur van zowel bedrijf onroerend goed als ook particulier onroerend goed en het verrichten van taxaties van bedrijfs- en particulier onroerend goed.

 

Jeroen Roubroeks   

Jeroen Roubroeks versterkt sinds mei 2016 het team van AB&P Vaassen Makelaardij. Na zijn studie Real Estate & European Planning heeft hij als extern projectleider bij verschillende gemeentes bouwprojecten begeleid. Jeroen is als makelaar binnen het team actief met de particuliere markt op het gebied van aan- en verkoop, huur en verhuur.

Om een optimale dienstverlening aan onze klanten te realiseren houdt Jeroen zich bezig met social media en (internet)promotie van de woningen in portefeuille. “Tegenwoordig zoekt iedereen via internet en social media naar zijn of haar droomhuis. Door de ontwikkelingen hierin op de voet te volgen en onze dienstverlening hierop aan te passen, kunnen wij ervoor zorgen dat de woningen van onze klanten beter onder de aandacht worden gebracht van een breder publiek. Hiermee vergroten we de kans op bezichtigingen en een snellere verkoop van de woning!”.

 

Secretariaat:

Sanne Peters

In 2012 heeft Sanne haar MBO-opleiding secretaresse succesvol afgerond.  Tijdens haar opleidingen heeft ze ruimschoots werkervaring opgedaan bij Makelaardij Vaassen door diverse stages te hebben gelopen. Ze is altijd actief gebleven binnen AB & P Vaassen Makelaardij.  Tevens heeft ze begin 2013 haar opleiding tot directiesecretaresse succesvol afgerond.

Samen met het team zorgt ze ervoor dat de klanten tevreden zijn en blijven!
Zij staat al onze opdrachtgevers en potentiële kandidaten in eerste instantie te woord.

 

Inge Kemmeren

Vanaf 1 september 2016 is Inge Kemmeren werkzaam bij AB & P Vaassen Makelaardij. In 2015 heeft ze haar MBO opleiding secretaresse afgerond en in 2016 haar MBO opleiding als directiesecretaresse. Door verschillende stages heeft ze veel werkervaring opgedaan.

Samen met onze makelaars zorgen wij voor een optimale dienstverlening en tevreden klanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.vaassen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding