Huur / verhuur

Huur en aanhuur woningen, huurvilla's en huurappartementen

Het vinden van een geschikte huurwoning, villa of appartement is geen gemakkelijke bezigheid. Wij zoeken daarom niet alleen naar een passende woning, maar ook houden wij rekening met de woonomgeving en voorzieningen, etc.

Als u uw woning, villa of appartement voor korte of lange periode wilt verhuren krijgt u te maken met vele aspecten. Wij kunnen u begeleiden bij het vinden van een geschikte huurder en het opstellen van de overeenkomsten. Wij beschikken over jarenlange ervaring op dit gebied en bovendien over openingen in het bedrijfsleven waarvan werknemers voor korte of lange tijd een woonruimte zoeken. Ook verhuur onder behoeve van de leegstandswet kunnen wij voor u verzorgen.

Huur en aanhuur kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, opslagruimtes en winkelruimtes

Eveneens kunnen wij u begeleiden bij het vinden van een geschikte kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslagruimte, winkelruimte etc.

Als u uw kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslagruimte, winkelruimte etc wilt verhuren, krijgt u tevens te maken met vele aspecten. Wij kunnen u begeleiden bij het vinden van een geschikte huurder en het opstellen van de overeenkomsten.

Huur en aanhuur kantoorverzamelgebouwen

 Het huren van kantoorruimte, een virtueel kantoor of een vergaderruimte bij AB & P Vaassen is snel, eenvoudig en voordelig. Anders dan traditionele huurmogelijkheden biedt ons netwerk van volledig uitgeruste kantoren en vergaderruimtes bedrijven precies de ruimte die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Van multinationals tot éénpitters en in iedere fase van hun ontwikkeling.

www.vaassen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding