Nog nooit vertoond!

#UniekNieuwbouwprojecttParcjeRoermond Vandaag drie voordelen die u geniet wanneer u kiest voor een woning in het prachtige nieuwbouwproject 't Parcje in Roermond.

Voordeel 1: Unieke financieringsmogelijkheden en de laagste hypotheekrente in meer dan 50 jaar! U kunt met ongekend lage rente en lange looptijd financieren, dat maakt wonen op 't Parcje ook voor u haalbaar én betaalbaar. Vraag gerust offerte of advies aan bij de betrokken adviseurs; ABN AMRO Bank, Rabobank en Evers & Van de Laar. 

Voordeel 2: Kookklaar én parasolklaar, u kunt meteen de housewarming houden na oplevering! Direct vanaf de eerste dag Gewoon Lekker Wonen. Het gras is gemaaid voor de oplevering, de hagen en fruitboompjes zijn geplant, inritten en terrassen zijn gereed, de keuken is ingericht – dus kookklaar en woonklaar. En als u wilt, organiseren wij zelfs uw verhuizing. Dat is pas Gewoon Lekker Wonen! 

Voordeel 3: De nieuwste technieken en energiebesparende maatregelen, u koopt milieubewust en toekomstbestendig! De woningen worden gebouwd conform Bouwbesluit, waarbij er ook nog een keer gewerkt wordt met de nieuwste technieken en innovaties. Zo zijn de woningen voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en een extreem hoge isolatiewaarde. De warmtepomp zorgt ervoor dat er bewust omgegaan wordt met energie en de luchtkwaliteit van de woningen op een optimaal niveau blijft. Met de zonnepanelen voorziet u zelf in uw eigen energieverbruik en door de vele isolerende maatregelen en materialen gaat er geen warmte verloren.  Maar er is meer! De gemiddelde levensverwachting stijgt in Nederland, daarom worden alle woningen bouwkundig voorbereidt op het laten plaatsen van een lift. Natuurlijk kunt u ook meteen kiezen voor het aanbrengen van een lift. Hierdoor kunt u langer genieten van uw woning en bent u klaar voor de toekomst!

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om contact op te nemen met ons kantoor! 

 

 


Door: Sanne Peters

www.vaassen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding