De laagste energielasten in Roermond en omgeving!

#tParcjeRoermond Vandaag weer 2 voordelen die u geniet wanneer u kiest voor een woning in het prachtige nieuwbouwproject 't Parcje in Roermond:

Voordeel 4: Zeer lage energielasten dat scheelt enorm in uw portemonnee! De woningen beschikken over een optimaal energiedak met een eigen productie van circa 5.200 KWh tot circa 7.000 KWh. Dát is pas eigen vermogen! Gecombineerd met zeer hoge isolatiewaarden met een EPC-waarde die kleiner is dan 0,00 (!) – leidt dit tot een extreem laag energieverbruik. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor!

Voordeel 5: Altijd een heerlijk vakantiegevoel in een parkachtige , verkeersluwe en kindvriendelijke omgeving. Een win-win-win-situatie! De parkachtige sfeer wordt gerealiseerd door de bestaande bomen maximaal in het plan te integreren. Binnen ‘t Parcje is ruimte voor een beperkt aantal woningen, gebouwd in projectmatige sfeer van diverse types halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Een primeur – maar géén experiment voor de bewoners – is realisatie van een groot deel van het groen in gemeenschappelijkheid, in clusters. Na aanleg worden de bewoners begeleid in het beheer en onderhoud van het hoogwaardige groen dat direct aan hun perceel grenst. Is deze begroeiing aangeslagen en voldoende sterk, dan wordt zij volledig beheerd door de bewoners zelf (de zogeheten ‘mandeligheid’). Door de planopzet met verkeersluwe omgeving is spelen op straat geen herinnering meer uit het verleden. Uw kinderen kunnen vrij op straat spelen of lekker ravotten in het speciaal aangelegde speeltuintje.

Voor meer informatie neemt u contact op met ons kantoor!


Door: Sanne Peters

www.vaassen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding