Vlodrop, Bergerweg 21

€ 198.000,- k.k. beschikbaar
VLODROP - Bergerweg21
 • Te koop: € 198.000,- k.k.
 • Bouwjaar: 1956
 • Inhoud: ca. 1.000 m3
 • Woonoppervlakte: ca. 160 m2

Foto's

Kenmerken

 • Bouwjaar: 1956
 • Woonoppervlakte: ca. 160 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 435 m2
 • Inhoud: ca. 1.000 m3
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Voorzieningen: Kelder
 • Isolatie: Geen isolatie
 • Ligging: In centrum

Beschrijving

DIVERSE MOGELIJKHEDEN!
Het pand met een woon- en winkel gedeelte is geschikt voor multifunctionele doeleinden. Zo kan het bijv. ingericht worden als woning met een bedrijf aan huis. Het pand is onlangs herbestemd en leent het zich ook uitstekend voor wonen met woonbegeleiding of een activiteitencentrum. Tevens behoort de realisatie tot twee appartementen ook tot de mogelijkheden! De benodigde vergunningen hiervoor zijn reeds verleend.
Kortom dit pand is zeer geschikt voor diverse doeleinden. Neem en kijkje en informeer naar de mogelijkheden!
Algemeen:
Gelegen aan de doorgaande weg in Vlodrop bieden wij u dit dorpspand te koop. Zoals beschreven is het pand geschikt voor multifunctionele doeleinden.

Het pand is gebouwd in 1956 en heeft een perceelsoppervlakte ca. 435 m². Het woonoppervlakte bedraagt ca. 160 m² en de inhoud ca. 1.000 m³.

Vlodrop beschikt over diverse dagelijkse voorzieningen met op korte afstand een supermarkt, bakker, diverse restaurants, diverse ontspanningsmogelijkheden en een hotel. Op ca. 10 autominuten is het centrum van Roermond bereikbaar. Tevens zijn de Duitse grens en de autosnelweg A73 richting Venlo en Nijmegen snel bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich diverse natuur- en recreatiegebieden zoals het Roerdal en nationaal park de Meinweg.

Indeling:

Souterrain:
Twee kelders, eventueel in te richten als provisieruimte.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toegang tot het souterrain. De hal is centraal gelegen in de woning en biedt toegang tot de woonkamer, de keuken en een winkelruimte. De woonkamer is voorzien van een open haard.
De winkelruimte, voorzien van een tegelvloer, heeft een eigen entree. Deze ruimte beschikt over grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De keuken is ingericht met een eenvoudige keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur: magnetron, oven, koelkast en keramische kookplaat. Tevens is de keuken voorzien van een lichtstraat. Middels een tussenportaal is het toilet bereikbaar. Een tweede portaal geef toegang tot de bijkeuken, het magazijn en een werkruimte. De werkruimte is beschikt over een vaste wastafel en witgoedaansluitingen. Ook deze ruimte is voorzien van een lichtstraat. Middels de bijkeuken is tevens de kantoorruimte, de werkplaats en de garage bereikbaar.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met authentieke glas in lood ramen. 4 slaapkamers en een badkamer. Eén slaapkamer is voorzien van een muurkast en één slaapkamer biedt toegang tot het platte dak. Het is mogelijk om hier een dakterras te realiseren. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en een toilet.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels een vlizo trap. Ruime opbergzolder met CV-installatie (Nefit HR, bouwjaar 2010).

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Vlodrop
Sectie : F
Nummer : 636
Perceeloppervlak : 435 m²

Vraag informatie aan over dit object

Zie onze contactpagina voor algemene contactgegevens of verstuur uw reactie middels het onderstaande formulier.

* Deze velden zijn verplicht.
** Ter voorkoming van geautomatiseerde e-mail / spam via dit formulier.

www.vaassen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding