Maasbracht, Brouwersstraat 11

€ 349.000,- k.k. beschikbaar
MAASBRACHT - Brouwersstraat11
 • Te koop: € 349.000,- k.k.
 • Type woning: Vrijstaande woning
 • Bouwjaar: 1965
 • Woonoppervlakte: ca. 148 m2

Foto's

Kenmerken

 • Soort woonhuis: Bungalow
 • Type woonhuis: Vrijstaande woning
 • Bouwjaar: 1965
 • Woonoppervlakte: ca. 148 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 680 m2
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Voorzieningen: Kelder
 • Ligging: Woonwijk, aan rustige weg, aan water
 • Tuin: Tuin rondom
 • Garage:

Beschrijving

WONING GEHEEL NAAR EIGEN WENS TE MAKEN!

Algemeen:
Gelegen nabij de haven in Maasbracht bieden wij u deze vrijstaande bungalow met een ruim perceel te koop aan. De ligging is prima, waar wonen, recreëren in het mooie havengebied, winkelen en werken goed samengaan. Alle dagelijkse voorzieningen liggen op steenworp afstand.
De verbindingen A2 en A73 liggen op een steenworp afstand waardoor steden als Maastricht, Heerlen-Aken en Eindhoven bereikbaar zijn op 30 autominuten afstand.

Het bruisend karakter van de gemeente Maasgouw staat symbool voor het water van de Maas, de havens, watersport, de plassen en beken, de wuivende rietkragen, wandel- en fietsroutes, oude beschermde stadgezichten, de scheepvaart en de natuurgebieden.
De woning is gelegen op een perceel van ± 680 m². Het oorspronkelijke bouwjaar is 1965.
De eigenaar heeft de woning in 2017 gerenoveerd zoals de buitenkant geheel geschilderd, voorzien van isolerende beglazing (HR +++), kunststof kozijnen met Belgisch hardstenen dorpels buiten, luxueuze hardstenen vensterbanken binnen. Nieuwe plafonds in badkamer, hal, kamer/keuken met isolatie en op diverse plaatsen spotjes. Elektriciteit op de begane grond is bijna geheel vernieuwd met allemaal nieuw schakelmateriaal. Op de gehele begane grond is vloerverwarming geplaatst en geheel opnieuw gestukt. De badkamer en de keuken zijn voorzien van aansluitingen en in te richten naar eigen wens van de nieuwe bewoner.
De woning is dus startklaar om naar eigen wens te maken!

Indeling:

Souterrain:
Bereikbaar via de hal en eigen entree. Ruime kelder met diverse kelderruimtes/werkplaats/wijnkelder. CV ruimte met boiler (2017) en CV ketel (ca. 2012). Garage. Leuke omliggende tuin met diverse mogelijkheden.

Begane grond:
Entree/hal met toiletruimte.

Woongedeelte:
Vanuit de entree is het woongedeelte te bereiken. Zeer royale woonkamer met de mogelijkheid tot het realiseren van een open keuken. Doordat de woning hoger is gelegen is vanuit het voormalige keukengedeelte middels openslaande deuren het balkon bereikbaar.

Slaapgedeelte:
Vanuit de entree is het slaapgedeelte bereikbaar. 2 Slaapkamers. De badkamer is niet voorzien van sanitair en tegelwerk maar wel van de behorende aansluitingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Maasbracht
Sectie : G
Nummer : 324
Perceeloppervlak : 6 a 80 ca

Vraag informatie aan over dit object

Zie onze contactpagina voor algemene contactgegevens of verstuur uw reactie middels het onderstaande formulier.

* Deze velden zijn verplicht.
** Ter voorkoming van geautomatiseerde e-mail / spam via dit formulier.

www.vaassen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding