Herten, Rosslag -ong

€ 775.000,- v.o.n. beschikbaar
HERTEN - Rosslag-ong
  • Te koop: € 775.000,- v.o.n.
  • Bouwjaar: 2017
  • Woonoppervlakte: ca. 176 m2

Foto's

Kenmerken

  • Bouwjaar: 2017
  • Woonoppervlakte: ca. 176 m2
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Voorzieningen: Lift, parkeerplaats, balkon
  • Isolatie: Volledig geïsoleerd
  • Ligging: Aan rustige weg, aan water

Beschrijving

HERTEN, MAASRESIDENTIE “ROSSLAG”

PRACHTIG WONEN DIRECT AAN HET WATER!

Maasresidentie Roermond is rustig en in een groene wijk gelegen in Herten. Het stadscentrum van Roermond is op fietsafstand bereikbaar. Door de ligging aan de Maas is het tevens de ideale omgeving voor watersportliefhebbers. Ook aan de wandelaars en fietsers is gedacht, hiervoor biedt de landelijke omgeving rondom Herten zich prima. Langs de appartementen en jachthaven worden een openbare wandelboulevard en diverse wandelpaden aangelegd met uitzicht op de Maasplassen.

Wij bieden u een casco appartement te koop aan gelegen op de 4e verdieping met 2 grote dakterrassen (groter dan ± 100 m²), eigen stopplaats lift, eigen parkeerplaats en eigen berging. Het appartement heeft een gebruiksoppervlakte van maar liefst ± 176 m². Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen, isolerende beglazing (HR++) en vloerverwarming.

Uiteraard wordt het appartement gebouwd met woningborggarantie.

Indeling:

Begane grond:
Overdekt parkeergarage met eigen parkeerplaats en berging. De parkeergarage wordt ontsloten middels een open elektrische sectionaalpoort. Vanuit de garage is de centrale entree bereikbaar met de lift naar de appartementen.

Vierde verdieping:
Entree/ontvangsthal met meterkast en toilet met fontein. Middels de entree is de zeer ruime woonkamer bereikbaar. De woonkamer biedt veel lichtinval door de grote ramen waardoor het extra genieten is van het prachtige uitzicht. Ruime leefkeuken, geheel naar eigen wens te maken (stelpost ca. € 6.000). Vanuit de keuken is het dakterras bereikbaar en eveneens vanuit de woonkamer. Beide dakterrassen hebben een oppervlakte van maar liefst ± 105 m² waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten van het uitzicht over het water en de rustige, natuuromgeving. Via de keuken is de bijkeuken met witgoedaansluiting en HR combiketel (met doorstroomvoorziening voor de warmwatervoorziening) bereikbaar.

In het slaapgedeelte zijn de 3 ruime slaapkamers bereikbaar. De ouderslaapkamer heeft een eigen badkamer en een eigen “walk in room”. 2e Badkamer. Beide badkamers zijn naar eigen wens te maken.

Overige:
Het appartement wordt geheel casco opgeleverd en is gereed ca. begin 2019.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Vraag informatie aan over dit object

Zie onze contactpagina voor algemene contactgegevens of verstuur uw reactie middels het onderstaande formulier.

* Deze velden zijn verplicht.
** Ter voorkoming van geautomatiseerde e-mail / spam via dit formulier.

www.vaassen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding