Brunssum, Titus Brandsmastraat 15

Prijs op aanvraag beschikbaar
BRUNSSUM - Titus Brandsmastraat15
VEILING
 • Prijs op aanvraag
 • Bouwjaar: 1901
 • Inhoud: ca. 1.000 m3
 • Woonoppervlakte: ca. 214 m2

Foto's

Kenmerken

 • Bouwjaar: 1901
 • Woonoppervlakte: ca. 214 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 5.430 m2
 • Inhoud: ca. 1.000 m3
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Voorzieningen: Kelder
 • Ligging: Aan rustige weg
 • Tuin: Achtertuin

Beschrijving

'De online (executie)veiling vindt plaats op dinsdag 2 juli 2019 via de website van Nationale Vastgoedveiling.'

Het object:
Vrijstaande woonboerderij met binnenplaats, stallen, tuin, erf en ondergrond.

Kadastraal bericht:
Gemeente: Brunssum
Sectie: I
Nummer: 102
Oppervlakte: 54 are en 30 centiare

Inleiding:
Online veiling (executoriale Verkoping, ex art. 3:268 jo 3:254 BW).

Veilingdatum:
02 juli 2019.

Onderhands bieden:
Het is mogelijk om t/m 17 juni 2019 een onvoorwaardelijk en onherroepelijk onderhands bod uit te brengen bij de notaris.

Objectinformatie

Omschrijving:
De vrijstaande woonboerderij is gelegen op een perceel van ca. 5430 m². Het is verdeeld over vier verdiepingen, souterrain, begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.

Locatie:
De woning is rustig en landelijk gelegen, aan de rand van Brunssum. Op ca. 1,5 km zijn diverse dagelijkse voorzieningen bereikbaar.

Indeling:
Souterrain:
Provisiekelder

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toegang tot een hobby-bergruimte. Vanuit de hal is tevens de woonkamer bereikbaar. Eetkamer met berging en wasruimte. De wasruimte is voorzien van een wastafel en een douche. Toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De keuken is voorzien van diverse apparatuur.

Binnenhof met stallen, paardenstallen, loods, strozolder en garage. De tuin is aangelegd met een terras en biedt toegang tot de garage met vliering, oprit, stalling met buitenterrein en weide. Achteringang met poort, dubbele stalling.

Eerste verdieping:
Overloop met 4 slaapkamers en badkamer. Tussenportaal met opstelplaats voor de CV-installatie. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, badmeubel/vaste wastafel en een toilet.

Tweede verdieping:
Vaste trap met toegang tot een zolder berging.

Voorzieningen:
Gas, water en electra.

Bouwaard:
Traditionele bouwaard. Gemetselde gevels, betonnen en houten vloeren en een hoofddak met keramische pannen gedekt. Houten kozijnen met enkele beglazing en rolluiken.

Ondergrondse tank:
Het is verkoper niet bekend of er ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig zijn.

Bestemming:
De enkel-bestemming is wonen, de dubbelstemming is agrarisch met waarden, conform vigerend bestemmingsplan gemeente Brunssum, NL.IMRO.0899.BVObuitengebied-VA01, vastgesteld d.d. 11-09-2013).

Energielabel:
Het object beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Staat van het verkochte
Omdat het een executoriale verkoop betreft:
- zijn de artikelen 7:15 lid 1 BW (overdracht vrij van lasten en beperkingen) en 7:17 BW (conformiteit) op grond van artikel 7:19 BW niet van toepassing op de verkoop van het verkochte door verkoper aan koper;
- wordt het verkochte geleverd in de staat waarin het zich alsdan bevindt, inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken;
- staat de Verkoper niet in voor de afwezigheid van materiële gebreken in of aan het verkochte waaronder mede begrepen eventuele verontreiniging van de bodem en het grondwater behorende tot het verkochte of aanwezigheid van asbest in het verkochte;
- komt de eventuele aanwezigheid van materiële gebreken in of aan het verkochte voor rekening van koper;
- verstrekt de verkoper geen enkele garantie of bekendheidsverklaring aan de koper.

In verhuurde staat
Na het vaststellen van de veilingvoorwaarden heeft de verkoper informatie ontvangen dat het te veilen object verhuurd is op basis van de gepubliceerde huurovereenkomst.
Er van uitgaande dat deze informatie juist is en het te veilen object inderdaad is verhuurd op basis van de gepubliceerde huurovereenkomst:
- kan de verkoper de huurovereenkomst niet vernietigen met een beroep op het huurbeding en zal het te veilen object aan de veilingkoper worden overgedragen en door de veilingkoper worden aanvaard onder gestanddoening van de huurovereenkomst;
- wordt een huurtermijn, die betrekking heeft op de betaalperiode van de huurovereenkomst waarin de juridische levering aan de veilingkoper valt, niet tussen de verkoper en de koper verrekend, ook niet als de verkoper de betreffende huurtermijn heeft ontvangen;
- heeft de koper overigens ter zake een door de huurder gestorte waarborgsom of in weerwil van een verplichting ter zake niet door de huurder gestorte waarborgsom geen aanspraak jegens de verkoper; en
- komt ook het risico dat de publiceerde huurovereenkomst vóór het tot stand komen van de koop is gewijzigd, voor rekening van de koper.

Voor meer informatie met betrekking tot de veiling en het biedproces, zie de brochure.

Vraag informatie aan over dit object

Zie onze contactpagina voor algemene contactgegevens of verstuur uw reactie middels het onderstaande formulier.

* Deze velden zijn verplicht.
** Ter voorkoming van geautomatiseerde e-mail / spam via dit formulier.

www.vaassen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding