Echt, Voltaweg 4..

€ 2.000,- per maand beschikbaar
ECHT - Voltaweg4..
MOGELIJKHEID TOT BEDRIJFSWONING!
  • Te huur: € 2.000,- per maand
  • Hoofdbestemming: Kantoor
  • Bouwjaar: 1987

Foto's

Kenmerken

  • Bouwjaar: 1987
  • Hoofdbestemming: Kantoor
  • Parkeerplaatsen: 15

Beschrijving

MOGELIJKHEID TOT WONEN EN WERKEN! HET BESTEMMINGSPLAN BETREFT NAMELIJK EVENEENS DE MOGELIJKHEID TOT BEDRIJFSWONING!

Soort object:
Zeer goed gelegen op het bedrijventerrein “de Berk” bieden wij u dit kantoorpand pand te huur aan (het gehele pand is tevens te koop). Het betreft een showroom met kantoren. Het pand is gebouwd in 1987. Het pand is eveneens in zijn geheel te huur.

Ligging:
In de gemeente Echt-Susteren ligt bedrijvenpark De Berk. Dit ruim opgezette bedrijvenpark is uitermate centraal gelegen in de groene taille van Midden-Limburg. Duitsland en België worden door de gemeente Echt-Susteren slechts gescheiden door een stukje Nederland van nog geen vijf kilometer breedte. Deze sterke internationale oriëntatie in de Euregio heeft een meerwaarde op talloze economische gebieden tot gevolg. Mede hierdoor - en door de fraaie locaties aan de A2 en de A73 - vormt Bedrijvenpark De Berk een aangewezen locatie voor de vestiging van lokaal, regionaal en bovenregionaal georiënteerde bedrijven.

Door het huidige hoofdwegennet kent de gemeente Echt-Susteren een perfecte ontsluiting. Bedrijvenpark De Berk ligt direct aan de A2/A73 met snelle verbindingen in noordelijke en zuidelijke richting. Daardoor ontstaat een directe autosnelwegverbinding met Noordoost-Nederland, de Duitse grensregio en het achterliggende Ruhrgebied. Over water en spoor is Echt-Susteren eveneens uitstekend bereikbaar door het nabij gelegen Julianakanaal en twee NS-stations.

Zowel Bedrijvenpark De Berk als het naastgelegen Bedrijventerrein De Loop hebben een breed profiel dat is bestemd voor meerdere doelgroepen. De nabijheid van kennisinstellingen, de life-science-industrie en de automotive-industrie - in een straal van 30 kilometer ruimschoots aanwezig maakt dat vestiging in de gemeente Echt-Susteren uitermate interessante mogelijkheden biedt.

Parkeren:
Er zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig (ca. 15 stuks).

Metrage gegevens:
Kantoor: ± 180 m²
Spreekkamer: ± 40 m²
Showroom: ± 155 m²
Totaal ± 375 m²

Opleveringsniveau kantoren:
- Systeemplafonds met TL bakken;
- Vloerbedekking;
- Glasvezel zit in de huurprijs inbegrepen (€ 250,00 per maand);
- Airco.

Opleveringsniveau showroom:
- Systeemplafonds met TL bakken;
- Tegelvloer.

Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein + bedrijfswoning.

Indeling Showroomgedeelte:

Begane grond:
Entree/ontvangstruimte. Showroom met tegelvloer. Spreekkamer met schuifpui naar de binnenplaats. Kantoortuin en vergaderruimte voorzien van airco. Betegeld toilet met keuken. CV ruimte. Binnenplaats.

Dit gedeelte is te gebruiken voor bedrijfsdoeleinden of bedrijfswoning.

De huurprijs voor alleen het kantoorgedeelte en showroom bedraagt € 2.000,-- per maand, excl. BTW en inclusief glasvezel en snel-internet abonnement..

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Vraag informatie aan over dit object

Zie onze contactpagina voor algemene contactgegevens of verstuur uw reactie middels het onderstaande formulier.

* Deze velden zijn verplicht.
** Ter voorkoming van geautomatiseerde e-mail / spam via dit formulier.

www.vaassen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding